Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyBraniborská, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj

Braniborská, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena870 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám světlý byt 2+1 v klidném prostředí poblíž lesoparku (do 50 m) o celkové ploše 46,2 m2 v 1. patře v ul. Braniborská. Byt je v družstevním vlastnictví. Celková plocha bytu 46,2 m2 zahrnuje 41,6 m2 užitné plochy bytu, 2 balkony o celkové ploše 2,6 m2 a sklepní kóji o ploše 2,0 m2. Velikosti jednotlivých místností jsou: kuchyň 5,6 m2, obývací pokoj 14,2 m2, ložnice 14,2 m2, předsíň 3,6 m2, koupelna 2,9 m2, toaleta 1,0 m2.

Byt je orientován jihovýchodně (obývací pokoj s kuchyní) a severozápadně (ložnice). Oběma pokojům náleží balkony, každý o ploše 1,32 m2. Světlá kuchyň s oknem je vybavena kuchyňskou linkou, el. sporákem, digestoří a odvětrávanou spíží. V kuchyni též příprava na instalaci myčky - vyústění vody a odpadu. Koupelnové jádro je zděné se samostatnou toaletou. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha (obývací pokoj), dlažba (kuchyně, jádro, chodba) a PVC (ložnice). V bytě je zásuvka na telefon i na připojení TV.

Topení je ústřední z plynové kotelny náležící objektu. V celém domě jsou plastová okna, dům je bez výtahu. Dům i byt jsou ve velmi dobrém stavu, který odpovídá kompletní rekonstrukci v roce 2004. K nemovitosti náleží suchá a čistá sklepní kóje umístěná ve vytápěné uzamykané místnosti v 1. NP (pouze cca 7 schodů) ploše 2 m2. V 1. NP je dále prosvětlená, vytápěná a uzamykaná kočárkárna s kolárnou a sušárna. Bezproblémové parkování na cca 50 m vzdáleném parkovišti se závorou na dálkové ovládání. Parkoviště je vyhrazeno pouze pro členy družstva.

Kompletní občanská vybavenost, škola, školka, supermarkety, banky, pošta, restaurace aj. Kvalitní vlakové spojení - do Prahy jezdí ve všední dny 2 x do hodiny, o víkendu 1-2 x do hodiny, část spojů přímá až na Masarykovo nádraží. Do budoucna plánováno i přímé autobusové spojení.

Kontaktní telefon 734 410 190 nebo email stika@email.cz. Při rychlém jednání možná sleva. V případě potřeby úvěru rádi poradíme nebo i zařídíme. Tento inzerát není určen pro realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231857
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.