Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Roháčova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


DOBRÉ BYDLENÍ - LEPŠÍ ŽIVOT!

Hledáte krásný byt v pečlivě udržovaném, zabezpečeném domě se slušnými nájemníky ?

Nabízíme Vám 3+kk ve 2.podlaží komorního činžovního domu z roku 1910 po rekonstrukci společných prostor, ve vyhledávané lokalitě Žižkova mezi parky Parukářka a Vítkov, s výbornou dostupností a občanskou vybaveností (BILLA 200m). Jednosměrná ulice, vstup do domu na čipy, v domě rozveden optický kabel. Byt je částečně zařízen spotřebiči a vestavěnými skříněmi, pěkná kuchyň vybavena myčkou, 2 neprůchozí pokoje, ložnice situována do klidného dvora, prostorná koupelna, WC zvlášť. IDEÁLNÍ PRO PÁR ČI max 2 SPOLUBYDLÍCÍ hledající kvalitní bydlení. K nastěhování ihned. Možnost parkování na ulici v rezideční zone po vyřízení bydiště na adrese bytu. Nájem uveden bez poplatků, výše poplatků pouze odhadem.

GOOD LIVING - BETTER LIFE!

Are you looking for a beautiful apartment in a well kept and safe building with good tenants?

We offer long term rental on the 2nd floor in the building from 1910 entirely renovated in the lively district of Žižkov between Parukářka and Vítkov parks. Well located, 10min to city centre with BILLA supermarket nearby. The apartment gives on a one way street with the bedroom facing a quiet courtyard. Access to the building is chip secured. Fiber internet access readily available. IDEAL FOR COUPLE OR 1-2 COMPANY EMPLOYEES looking for a quality living. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232053
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.