Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyNa dlouhém lánu, Praha - Vokovice

Na dlouhém lánu, Praha - VokoviceVybaveno
Cena4 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 660 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází v lukrativní čtvrti, v ulici Na Dlouhém lánu, Praha 6, Dejvice, je rekonstruovaný, o velikosti 3+kk a celkové výměře 71.30 m2 (včetně balkonu, jehož plocha činí 2.90 m2), k dispozici je dále sklepní koje v přízemí domu. Cena 4.400.000,-Kč. Byt je ve 4 NP bez výtahu. Jedná se o družstevní vlastnictví, anuita splacena, výhledově převod do osobního vlastnictví. Poplatky- zálohy na správu domu a vodné celkem 3.659,-Kč/měsíčně (zahrnuje vše, tedy: úklid, odpadky, společná elektřina, fond oprav, daň z nemovitosti, pojištění domu, správní poplatek a voda a TUV). Vytápění plynové- vlastní kotel, regulace termostatem. Voda a TUV pro domácnost - zahrnuta v poplatcích za správu domu.

Dispozice:

Předsíň 5.60 m2

Komora 1 m2

Kuchyň 11.50 m2 (spojená s obývacím pokojem)

Obývací pokoj 17.80 m2

Pokoj 1 s vestavěnými skříněmi 12.90 m2

Pokoj 2 14.10 m2

Koupelna 4.40 m2

WC 1.10 m2

Balkon 2.90 m2

Stav bytu a domu:

Byt je velice moderní po kompletní nákladné rekonstrukci- má samostatnou koupelnu s vanou, topným žebříkem a vlastním plynovým kotlem, samostatné závěsné WC, velká kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, trouba, sklokeramická deska, myčka). Na stropech jsou podhledy s bodovými světly, plastová okna, plovoucí podlahy, dřevěné obložkové dveře, vstupní bezpečnostní dveře, domácí vrátný (tel.), v pracovně a předsíni velké vestavěné dřevěné skříně, balkon. Připojení k UPC (internet, kabelová televize). Možnost zanechání stávajícího moderního nábytku. Dům není po rekonstrukci, nicméně má novou střechu a rozvody.

Lokalita, občanská vybavenost:

Výhled do velkého neuzavřeného travnatého dvora/zahrady, kde je dětské hřiště a soukromé hlídání dětí. Velice klidné místo, grilování na balkoně, posezení na dvoře. Parkování bez problémů před domem (Na dlouhém lánu) nebo za domem- vstup přes travnatý dvůr/zahradu z ulice Kladenská. V blízkosti cca 2 minuty chůze zastávka Bořislavka- bus a tramvaj, Metro A Dejvická 5 min. tramvají, Hradčanská 10 min busem, od 2014 metro trasa A, zastávka Červený vrch 5 min. chůze. Plná občanská vybavenost- v blízkosti nákupní středisko Billa na Červeném vrchu- 5 min. chůze, další obchůdky v ulici Kladenská 5 min. chůze a plánované nákupní centrum Bořislavka. Školka a Základní škola Na Dlouhém lánu 5 min. chůze, Gymnázium Arabská 8 min. chůze, dětské hřiště před domem a další v nedalekém okolí. Zdravotní středisko a lékárna Na Dlouhém lánu, Soukromé zdravotní středisko Unicare Medical Centre s.r.o. a Denní lázně Cordeus (bazén, whirlpool, sauna, cvičení, masáže) vše 1 min. chůze. Pošta Kladenská 4 min. chůze, Zimní stadion Hvězda (bruslení, hokej, posilovna) 3 min. chůze. Restaurace (Bořislavka, Escobaras) 1 min. chůze u Náměstí Bořislavka, další restaurace v nedalekém docházkovém okolí (restaurace Cordeus, pizzerie u zimního stadionu Hvězda, hotel Avion a Ballon restaurant atd.)

V případě zájmu piště na: llaurincova@seznam.cz nebo volejte na: 773 882 757 (prosím né realitní makléři apod.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232069
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.