Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt je řešen jako loftový stropy vysoké 5m, okno + dveře jako vstup na terasu. Tersa velká 33 m2, venkovní gril a sezení jsou součástí. Spodní místnost tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem na míru a spotřebiči - myčka nádobí není. Výškově oddělená plně zařízená ložnice (vestavěná skříň Woodface, manželská postel s úložným prostorem 2x2m). Pronájem od 1.července. Bez dom.zvířat! Vratná kauce ve výši 1-ho nájmu jako jistina. Jen vážní zájemci o loftové bydlení !

V poplatcích zahrnuty zálohy: voda, topení, úklidy společných prostor, odvoz odpadu, zálohy el.energie, poplatek TV, pojištění domáctnosti atp.

Loft s velkou terasou v zrekonstruované továrně - r. 2006 - oceněno Best of Reality. Ve vnitrobloku zelený uzavřený parčík s dětskými herními prvky. Byt má zděné obvodové stěny, nachází se ve 2.nadzemním podlaží. K bytu patří terasa o velikosti 33m2 (!!!). V blízkosti veškerá občanská vybvenost - metro Palmovka cca 1min, tramvaj do centra cca 1 min, autobusy 2min, vlakové nádraží Libeň 10min, škola, školka, pošta 1min, supermarkety Billa,Albert ,Kaufland, Spar v obchodním centru Galerie Harfa (5min), cyklostezska kolem Rokytky, spousta restaurací i kaváren. Velmi strategická lokalita pro život.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232548
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.