Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyNádvorní, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj

Nádvorní, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena1 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pěkný a slunný byt 2 + kk,56m2 s balkonem a sklepní kójí v osobním vlastnictví. 1.NP nového bytového domu v Liberci Rochlice (kolaudace v 8/2008). Klidné a příjemné bydlení. Byt má celkovou podlahovou plochu 56 m2 a je dobře dispozičně řešen: prostorný pokoj s kuchyňskou linkou, příjemná ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, předsíň, balkón a sklepní kóje. V okolí je velmi dobrá občanská vybavenost: školka, škola, obchody, pošta, zdravotní středisko a zastávky MHD. Možnost internetu a kabelové televize. Výborná dopravní dopravní dostupnost do centra a ostatních částí města a na dálnici na Prahu. Volný ihned. Prohlídky po dohodě kdykoli.

Offer for sale a nice and sunny apartment 2 + kk, 56m2 with balcony and cellar in private ownership. 1.NP in a new building in Liberec Rochlice (approval in 8/2008). Quiet and comfortable living. The apartment has a total floor area of ​​56 m2 and a good layout: spacious room with kitchen, comfortable bedroom, bathroom with bath and shower, corridor, balcony and cellar. There are very good amenities: kindergarten, school, shops, post office, medical center and bus stop. Internet connection and cable TV. Excellent transport accessibility to the city and other parts of the city and on the highway of the city. Available immediately. Guided by agreement at any time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232943
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.