Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 73 m² bez realitkyDvorská, Řitka - Řitka, Středočeský kraj

Dvorská, Řitka - Řitka, Středočeský krajVybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dispozičně velice dobře řešený byt 3+kk o výměře 73 m2 se zahrádkou 115 m2, velkou terasou, komorou na uskladnění nářadí, kol apod., nacházející se v novostavbě bytového domu poblíž lesa v klidné obci Řitka.

Jedná se o velice vkusně designově řešený byt s celou řadou nadstandardních prvků, podlaha je dřevěná z Teaku, koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly Laufen. Kuchyňská linka je na míru s pracovní deskou z umělého kamene Corianu a vestavěnými spotřebiči Miele. Na zakázkou jsou vyrobeny vstupní hliníkové dveře, interiérové dveře celoprosklené a svítidla. Všechen nábytek je vyrobený na zakázku, ve vysokém lesku s důrazem na řešení úložného prostoru. Všechny pokoje mají volný vstup na zapěstovanou, nízko údržbovou zahrádku s velikou terasou vhodnou k posezení a grilování. Okna jsou posuvná (nezabírají při otevíraní prostor) v barvě ořechu orientovaná na Z s před okenními roletami. Samozřejmostí je vlastní garážové stání a na společné zahradě udržovaný bazén v uzavřeném objektu. Investice v bytovém nadstandardu 1,1 mil. Kč.

Řitka je ideálním klidným místem pro rodinný život, ale zároveň je tato lokalita vhodná pro denní dojíždění do Prahy. Své místo zde najdou vyznavači golfu, jezdectví a cyklistiky. V místě je základní občanská vybavenost včetně mateřské školky. Volejte denně kdykoliv na číslo 777 561 707, nebo pište tomas.pilsky@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232972
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha73
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.