Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyProsecká, Praha - Prosek

Prosecká, Praha - Prosek
Cena0 Kč


Prodáváme byt na Proseku v Praze 9, cca 200m od nové stanice metra C „Prosek“ (otevřena 8.5.2008). Jedná se o byt 3 1/L v OV o velikosti 69m2, v panelovém domě, v 5. patře z 10.

Byt je po částečné rekonstrukci. Sádrokartonové podhledy na chodbě, obývacím pokoji a v kuchyni. V roce 2007 nové rozvody elektřiny, vody, odpadů v obývacím pokoji a kuchyni včetně položení nové dlažby. Nová kuchyňská linka na míru včetně vestavěných spotřebičů (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, sklo-keramická varná deska). Rekonstrukce koupelny a WC proběhla před sedmi lety - nové rozvody, rohová vana, zděné jádro. V roce 2005 byla vyměněna okna za okna plastová. Součástí bytu je prostorná lodžie (8m2, zasklená v roce 2007) s výhledem do zeleně, přístupná, jak z ložnice, tak z dětského pokoje.

Z chodby (8m2) je přístupná koupelna a WC (8,5m2), dětský pokoj (10m2), ložnice (13m2) a obývací pokoj (19,5m2), který je propojen s kuchyní (10m2). K bytu patří také komora (8,5m2), která je na chodbě přímo proti vstupním dveřím bytu.

K dispozici kabelová televize a internet (UPC), možnost telefonu (UPC nebo O2).

Dům je velice dobře udržován; proběhly tyto rekonstrukce: rok 2007 – oprava střechy, nový výtah (dle norem EU), nové PVC na schodišti a ve společných prostorách (dle norem EU). V letech 2003-2004 proběhlo zateplení celého domu. V letošní roce je plánovaná výměna oken za okna plastová na chodbách a ve společných prostorách a nové poštovní schránky.

Veškerá občanská vybavenost v místě (OBI, PennyMarket, elektro, Billa, večerka, cukrárna, pošta, poliklinika, školka, základní i střední školy), zastávka MHD přímo před domem. Dostupnost vynikající (nyní dojezd cca 5min na metro, od května 2008 metro v místě).

V bytě zůstane vybavení kuchyně (kromě lednice), koupelny (kromě pračky) a vestavěná skříň v ložnici.

Byt k dispozici dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2330
Dispozice3+1
Typ budovyOstatní
Plocha69
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.