Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyHavlíčkova, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Havlíčkova, Řevnice - Řevnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmeme úplně nový 1+kk (38m2) v přízemí, se samostatným vchodem z ulice a vlastním výstupem na zahradu v menším nízkoenergetickém bytovém domě, dokončeném v 2. pol. 2012.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstupní chodba, koupelna a komora. Část zahrady okolo francouzských dveří bytu je k výhradnímu užívání nájemcem bytu. Sklep, vlastní parkovací místo za uzamykatelnými vraty. Podlahové topení, vlastní počítadla elektřiny a vody, platba dle skutečné spotřeby.

V centrální části Řevnic, přes ulici od městského parku, 7 min od nádraží (25 min vlakem na Smíchovské nádraží), 5 min náměstí, 5 min k řece Berounce, 10 min do rozlehlých lesů brdských Hřebenů. Cyklostezka kolem řeky až do Prahy.

FOR RENT: Brand new low energy consumption apartment in ground floor with own entrance and own access to the garden. The best area within 30 min from Prague: 25 mins by train with frequent connections to metro station Smichovske nadrazi or 35 mins to Hlavni nadrazi.

Large main room with kitchenette, bathroom, entrance corridor, utility room, storage room in basement, lockable parking place. Monthly rent 7 000 CZK + 1500 advance fee for utilities (electricity and water) - actual payment according to real consumption.

The apartment is across the street from town park, 7 mins walk to railway station, 5 mins to main town square and shops, 5 mins to river bank (Berounka river), 10 mins to Brdy - a large hilly forested area, best spot for hiking and mountain biking near Prague. Cycling path to Prague follows the river.

Available to move in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233132
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.