Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyChuráňovská, Praha - Smíchov

Churáňovská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 600 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč


Byt 3+1 v OV (dvě místnosti samostatné, jedna průchozí do kuchyně),4. patro s moderním výtahem.

Pěkný, světlý J/Z orientovaný byt po rekonstrukci. Zděné jádro, nová plastová okna se žaluziemi. Bezpečnostní osmibodové opancéřované dveře. Moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (myčka Fagor, plynový sporák Zanussi, el. trouba Zanussi s grilem a horkovzdušným pečením). Komínová nerezová digestoř zn. Faber s odtahem do odvětrání domu střechou. Moderní zděná koupelna společná s WC, které je odděleno od rohové vany zděnou schodovitou polopříčkou. Závěsná toaleta. Připojení el., vody a odpadu pro pračku. Všude pákové baterie. Šatna / komora s podhledem a vstupem do osvětleného úložného prostoru. Pevně zabudovaný příruční elektronický trezor.

Balkon.

Sklep.

Společná uzamykatelná místnost pro kočárky a kola.

Podlahová krytina - kuchyně, koupelna a předsíň dlažba. Obývací pokoj plovoucí podlaha ve vysokém standardu, ostatní místnosti kazetové dřevěné parkety.

Lokalita: Atraktivní lokalita Prahy 5 v klidné části pod Strahovem a zároveň nedaleko od Anděla. Navazuje na vilovou zástavbu z 1. republiky a zároveň vilovou lokalitu z 80. Let (žádné obří sídliště). Přímo u domu bus MHD. K metru Anděl do 10 min. Další linky bus směr Dejvická, Butovice, Petřiny. Tram na Plzeňské ulici – chůzí z kopce do 10 min. U domu veřejné neplacené parkoviště.

Dům je čistý, udržovaný, má novou střechu, nové stoupačky, vlastní moderní plynovou kotelnu pro vytápění a ohřev vody . Osvětlení chodeb na čidla. Nové zvonky s hlasovou komunikací do bytu. Všichni sousedé zcela z kategorie přizpůsobivých občanů, bezproblémové vztahy. Mimořádná péče o dům.

DOPLNĚNÍ K CENĚ: samotný nájem 10.600,- Kč; poplatky 4.400,- Kč odpovídají platbám a zálohám za služby - voda T/S, teplo, odpadky, výtah, el. ve společných prostorách, úklikd, fond oprav, pojištění domu. Elektřina a plyn - převod na nájemce.

S realitními makléři a zprostředkovateli nejednám!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233166
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.