Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyTylova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Tylova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby230 Kč


K pronájmu částečně zařízený byt byt 2+kk o výměře 65 m2, situovaný ve II. patře zrekonstruovaného cihlového činžovního domu v širším centru Plzně, Tylově ulici, u zastávky linek trolejbusů 16, 12, 11. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, plynovým sporákem, automatickou pračkou, televizorem se satelitním příjmem TV signálu, sedací soupravou s konferenčním stolkem, šatní skříní, možností okamžitého připojení vysokorychlostního internetu telefonní přípojkou (ne UPC). Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem značky PROTHERM, který je vybaven zásobníkem teplé užitkové vody.

Byt je vhodný i pro zahraničního pracovníka či studenta. Majitelka bytu komunikuje plynulou angličtinou.

Níže uvedená cena nájmu nezahrnuje poplatky za energie (tj. zálohu na vodné a stočné, elektřinu, plyn). Cena nájmu zahrnuje náklady na likvidaci komunálního odpadu, osvětlení společných prostor a úklid a údržbu společných prostor. Nájem činí CZK 7.500,-/měsíc.

Při uzavření nájemní smlouvy je nutné složení vratné kauce ve výši jednoho nájmu (CZK 7.500,-) Tento inzerát je určen jak přímému zájemci, tak i realitní kanceláři.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233242
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.