Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 87 m² bez realitkyU kombinátu, Praha - Strašnice

U kombinátu, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt - o dispozici 3+1 se dvěma balkóny, celkové rozloze 87m^2. Má dva neprůchozí pokoje - ložnici a dětský pokoj. Obývák je průchozí do kuchyně a do ložnice. Koupelna a toaleta jsou oddělené. Byt má v kuchyni samostatnou spíž a v předsíni komoru. K bytu náleží sklep. Vhodné pro rodinu s dětmi nebo ke spolubydlení pro studenty (např. 2 páry). Byt je orientovaný na jih a sever.

Kuchyň - plynový sporák s elektrickou troubou, lednice, nová myčka, hodně skříněk, úložná skříň a velká spíž. Skříňky jsou už trochu otlučené, ale vše je funkční. Kuchyň je docela prostorná, orientovaná na sever.

Obývák - orientovaný na jih, velmi světlý, okna jsou na širší straně pokoje. Odtud je přístup na vetší balkon, vejde se na něj kočárek nebo sušák na prádlo. Je tu konferenční stolek a manšestrová dvojsedačka se dvěma křesly, televizní stolek a dvě nástěnné poličky/knihovničky.

Ložnice - vestavěná skříň - 5 křídel, postel s matrací 120x200 cm, s postelí se dá šoupat tak maximálně po pokoji, matrace se dá vyměnit za větší, bude tam pasovat až 180x200 cm. Jsou tu dvě poličky na knihy a vysoká uzká knihovna. Orientace na sever.

Dětský pokoj - velká šatní skříň, není vestavěná, dá se s ní hýbat, skoro přes celou jednu stěnu. Je tu manželská postel 160x200 cm, může tu zůstat nebo ji odvezeme, dle přání nájemce. Na stěně jsou police. Orientace na jih.

Koupelna i toaleta mají okno.

Podlahy - v obýváku a v pokojích jsou parkety, v obýváku a v ložnici zrekonstruované, pěkné, v dětském pokoji jsou už horší. Po dohodě s nájemcem možno položit koberec. V kuchyni je korková podlaha a v předsíni terasso. V koupelně a na záchodě dlaždičky.

Úložné prostory - šatních skříní je tu spousta, v předsíni vestavěné skříně až do stropu, celkem 7 křídel, v komoře jsou police na nářadí, na lux, konzole na ramínka na zimní/letní oblečení, vejdou se sem lyže, možná i kočárek. Kdyby se vyndaly některé police, tak i kolo. Sklep má cca 5m.

Dům - má novou fasádu, stoupačky a střechu. Vnitřek domu je v udržovaném stavu, v domě je terasso. Před domem je menší travnatá předzahrádka a květinové záhony. Dům má čtyři obytné poschodí a jedno patro suterén, který je asi z poloviny pod úrovní země. Byt je tedy jeden a půl úrovně nad zemí. Okna v domě se neměnila, ale v tomto bytě ano. Je to cihla.

Zahrada - na jižní straně domu je oplocená soukromá zahrada (patří k 32 bytům v bloku) je tu tráva a jabloně, od jara jsou zde piknikové stoly a lavice. Přístup přes suterén domu (2 patra pod bytem) nebo zvenku z ulice, klíče mají jen obyvatelé.

Poplatky - Elektřina cca 1000Kč, Plyn cca 500Kč (vaření a ohřev vody), plyn+studená voda+společná elektřina+ústřední topení+odpadky+televize+... cca 2500Kč, dohromady tedy kolem 3500Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233509
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.