Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyČílova, Praha - Veleslavín

Čílova, Praha - VeleslavínVybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, slunný byt s balkonem s výhledem do parku v klidné lokalitě na Petřinách. Byt prošel kompletní kvalitní rekonstrukcí, v roce 2010. Nové rozvody elektro a vody, nové zděné jádro ( samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a hlavovou sprchou HANSGROHE), nová okna, dveře Sapeli, bezpečnostní dveře Next, sádrokartonové podhledy s LED bodovými úspornými světly, na podlahách renovované parkety, nová dlažba a plovoucí podlaha. Nová na míru dělaná kuchyňská linka s kvalitními vestavěnými spotřebiči,vinotékou a stěnou pro TV a DVD. Vestavěné skříně na chodbách a v ložnici také součástí bytu. Elektronické termoregulační hlavice zajištující konfortní klima a úsporu energií taktéž součástí bytu.K bytu patří sklep.Parkování před domem. Skeletový (cihla + panel) zateplený dům po kompletní rekonstrukci se nachází 5 minut chůze od tram.zastávky, zastávky autobusů MHD a budoucí stanice metra (2014). Přímý spoj na letiště (15 min). V místě veškerá občanská vybavennost(školy, školky,obchody,banky,pošta,atd.) V blízkosti krásné vycházky do okolí (Hvězda, Ladronka, Šárecké údolí, koupaliště Petynka).Orientace bytu Z a V. Menší 3kk ideální pro mladý pár s max. 1 dítětem, single nebo důchodce (3.pokoj vhodný pro využití pracovny,hostinského pokoje nebo menšího dětského pokoje).

We offer pleasant, sunny apartment orientated on W and E in a quiet location with a nice view to the nature. The apartment was completely renovated in 2010. New electrical wiring and water distribution, new bathroom and toilet (separate toilet, bathroom with shower and overhead shower HANSGROHE), new windows, doors Sapeli, security door,saving LED spot lights, renovated parquet floors, new tiles and floating floor. New luxury kitchen with appliances and a wine cellar. The house is after complete reconstruction with a 4-minute walk from the tram stop and the future metro station (2014). Direct connection to the airport (15 min) and to the centre (15 min). Close to beautiful walks in the neighborhood (Hvezda, Ladronka, Šárecké údolí, swimming pool)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233568
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.