Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 7+1 • 365 m² bez realitkyV březinkách, Praha - Nebušice

V březinkách, Praha - NebušiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné59 900 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


Novostavba rodinného domu s celkovou plochou nemovitosti 365 m2, 8+1, obývací pokoj s jídelnou, zařízená kuchyň, 6 ložnic, 2 koupelny, 2 WC, vnitřní krb, garáž se dvěma parkovacími místy. Nemovitost má plastová okna s bezpečnostní mřížkou, a bezpečnostními roletami. Otevírání garážových vrat a plotové branky je řešeno automatickým dálkovým ovládáním. Podlahu v obývacím pokoji a jídelně tvoří dřevěná mozaika - buk a celý rodinný domek je úplně podsklepen. V patře je plovoucí podlaha – buk.

Součástí kuchyně je elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou, lednice, mrazák a myčka nádobí.

Velkou předností nemovitosti je vyhřívaný vnitřní bazén s přístupem z obývacího pokoje a venkovní terasy. Teplotu vody je možno temperovat až na 40 oC. V celém objektu je nainstalováno elektronické zabezpečovací zařízení s možností připojení na pult centrální ochrany, telefon, satelit, vysokorychlostní internet wi-fi, pračka. Vytápění nemovitosti je řešeno centrálním elektrickým topením. Klidná jižní venkovní terasa se zahradou, závlahovým systémem a vysokým živým plotem.

Výše měsíčního nájmu je 59.900 CZK, v případě dlouhodobého pronájmu lze jednat o jeho snížení.

V případě Vašeho bližšího zájmu jsem připraven zodpovědět Vaše dotazy nebo na osobní jednání s Vámi. Prohlídku nemovitosti je možno zajistit po vzájemné předchozí telefonické domluvě. Více informací naleznete na: www.azavlahy.cz/reference/houseforrent

New house for rent in Nebušice near the ISP. The house has an area of 365 square meters. It contains a living-dining room, a furnished kitchen, six bedrooms, two bathrooms, two toilets and a garage with two parking spaces. The house has plastic windows with a security grille and roller blinds. The garage door and a fence gate have automated remote control. The living room floor is covered with wood mosaic /beech/. The house has a large cellar. The first floor is covered with a floating floor /beech/. The kitchen is equipped with an electric stove with a ceramic top panel, refrigerators, a freezer and a dishwashing machine.

The house has a heated indoor swimming pool which can be accessed from the living room and the outside terrace. Water in the pool can be heated up to 40o C. Guarded by an electronic security system, the house is also equipped with a telephone line, satellite, high speed wi-fi internet and a washing machine. The house has an electric heating system. Quiet southern terrace and garden with irrigation system.

The house is certain to meet the expectations of the most demanding clients.

The rent price is 59.900 CZK a month.

Should you have any questions concerning the property, I will be pleased to speak to you personally or discuss the matter with you. A visit to the house can be arranged. More info abouit the house you can see on the website: www.azavlahy.cz/reference/houseforrent

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233570
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha365
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.