Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyZa Pohořelcem, Praha - Střešovice

Za Pohořelcem, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné15 800 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Velmi světlý, prostorný byt o dispozici 2+kk+pracovna zrekonstruovaný dle italských standardů. V bytě jsou nová dřevěná okna. Byt se nachází v rekonstruovaném domě s výtahem. Je zařízen, značková kuchyňská linka je kompletně vybavena (myčka, trouba, varná deska, velká lednice s mrazničkou, mikrovlnná trouba). Výborná dostupnost do centra města - tramvajová a autobusová zastávka 3 minuty od domu. Krásná lokalita obklopena zelení - 5 minut pěšky do Petřínského parku, ke Strahovskému klášteru či na Hrad. V okolí je veškerá občanská vybavenost (obchody, lékárna atd.). Cena nájmu je 15.800, poplatky zahrnují cenu za elektřinu, plyn, ústřední topení, vodu, služby. Návštěva bytu možná v sobotu 28.1.

Very light and spacious apartment with disposition 2+kk+hall renovated by Italian architect. There are new wooden windows. The apartment is in a renovated house with a lift. It is fully equipped, kitchen with electric appliance (dish washer, owen, stove, big fridge with freezer, microwave). Great connection to the center - tram and bus stops 3 minutes walking. Beautiful locality surrounded by greenery - 5 minutes to Petrin park, Strhov monastery, Prague Castle. Rent is 15.800 CZK, mentioned fee includes electricity, gas, central heating, water, service. Visit possible on Saturday, Jan 28.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233575
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.