Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 120 m² bez realitkyPod Václavem, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

Pod Václavem, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Před nedávnem zrenovovaný městský, řadový rodinný dům s dispozicí 4,5 plus 1. Součástí domu je prostorná garáž a terasa. Na dvoře je zapuštěný bazén.

Udržovaná nemovitost z roku 1929, zcela zrekonstruovaná, 4,5 pokoje, 2 koupelny s vanou, WC pro hosty, prostorná garáž v suterénu a dílna nebo ateliér ve dvoře.

Plně podsklepený dům byl po celou dobu existence udržován v obyvatelném stavu. Naposledy byla vyměněna všechna okna za plastová. Stejně tak vstupní dveře a dveře na dvůr. V domě se nachází také nový plynový kotel, který zároveň ohřívá vodu. Všechny místnosti jsou před nedávnem vybíleny a koupelny nově obloženy bílými dlaždicemi a bílou dlažbou. Všechny místnosti jsou světlé a slunné.

Do nedávna byl dům rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky. Spodní byt byl 1 plus 1 s koupelnou a WC. Horní byt byl 2,5 plus 1 s koupelnou a WC.

Vedle vstupních dveří je umístěna malá šatna. Ze vstupní chodby jsou vstupy na WC pro hosty, do kuchyně, na dvůr, do sklepa a do 1.poschodí.

Ze dvora lze za pomoci jednoduchých prostředků a rostlin v květináčích vytvořit klidné místo k odpočinku uprostřed města. Na dvoře je i bazén, který jistě ocení rodina i přátelé. Na dvoře jsou vstupy do technické místnosti bazénu, kůlny, dílny a je tu i zastřešený prostor pro posezení. Ze dvora se dá jít i do uzavřené uličky a následně pak rovnou na ulici. Dvůr má v létě dostatek slunce v podstatě po celý den. Jak z jižní, tak ze západní strany. Rostlinám v květináčích se zde velmi daří.

Kuchyň a obývací pokoj ve zvýšeném přízemí jsou největší místnosti v domě. V obývacím pokoji je koberec, ale dá se nahradit i laminátem či parketami. V kuchyni je položena dlažba. Vaří se na plynu a peče v elektrické troubě. Okno z obývacího pokoje je do ulice a z kuchyně do dvora. Na kuchyň navazuje koupelna s vanou a plynovým kotlem. V současné době je tato koupelna využívána hlavně jako prádelna. V 1.poschodí je druhá koupelna s WC, která je obložena bílými dlaždicemi a na zemi je bílá dlažba.. Dále je v poschodí prostorná ložnice s přístupem na slunnou terasu. Vedle ložnice je jeden menší, průchozí pokoj, který dříve sloužil jako kuchyň a nyní slouží jako pracovna. Na něj navazuje větší pokoj s laminátovou podlahou, který slouží jako pokoj pro hosty, ale dá se změnit na obývací pokoj. Z této místnosti vedou i dřevěné schody do podkroví, které je možno využít jako hernu pro děti nebo hobby místnost.

To nejdůležitější:

Zmodernizovaný dům, blízko centra města, udržovaný, slunný, prostorný, možno i jako dvougenerační, garáž, dílna,bazén, milí sousedé, okna na východ a západ, dvůr jižní a západní strana, terasa jih a západ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233752
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.