Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Polská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné8 000 Kč


Nabizime volny nezarizeny pokoj v podkrovnim byte od 31.3.2013. Pokoj ma krasnou velkou terasu a drevene parkety. Je nezarizeny ale postel nebo skrin se daji levne odkoupit od predchozi spolubydlici. Byt je krasny, moderny, jsou tam jeste dva spolubydlici, kazdy ma vlastni pokoj. Kuchyn ma jidelnu a byt spolecnou koupelnu. Poloha je uzasna, blizko Riegrovych sadu, 10-15 pesky do mesta, tram 11, metro C z JzP, tram 10,16 od Vinohradske Vodarny. Preferujeme zenu spolubydlici, cistotnou :) Mesicni najem 8,000czk (vcetne energii) + 8,000czk deposit/zaloha obe splatne predem.

Great unfursnished room available in a shared flat from 31.3.2013. The room has a big terrace and wooden floor. It is unfurnished but it's possible to buy a bed or a waredrobe from a previous tenant for a low price. Flat is very nice and modern. There are another two tenants, each having his own room. Flat has a kitchen with a dining area and a shared bathroom. The location is perfect, near Riegrovy Sady and the centre 10-15mins away on foot. Tram 11 and metro C from JzP and trams 10,16 from Vinohradska Vodarna.

We prefer a female tentant, clean :)

Monthly rent is 8,000czk all inclusive + 8,000 czk depoist - both paid in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233844
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.