Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 220 m² bez realitkyZdeňky Nyplové, Praha - Zbraslav

Zdeňky Nyplové, Praha - ZbraslavVybaveno
Cena7 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinná prvorepubliková vila, postavená ve funkcionalistickém stylu, architekti Pražák a Moravec, situovaná ve velmi lukrativní rezidenční čtvrti Prahy 5 Zbraslavi, zcela mimo záplavovou zónu. Jedná se o dvoupatrovou podsklepenou stavbu sestávající ze dvou samostatných bytových jednotek, v 1.NP prostorný obývací pokoj, kuchyň, WC, ve 2.NP dva pokoje, pracovna, koupelna, WC a terasa. Ve sníženém přízemí se nachází samostatná bytová jednotka se dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou, WC a sklípkem. K domu přiléhá krásná slunná rovinnatá zahrada se vzrostlými ovocnými a okrasnými dřevinami, s krytým bazénem a zděnou garáží. Dům je v dobrém stavebně technickém stavu (zděná stavba se železobetonovými stropy), prošel částečnou rekonstrukcí (nová střecha, plastová okna, kuchyně, koupelna, plynová kotelna). Dům je napojen na veškeré sítě (elektřina, plyn, voda, kanalizace), před třemi lety provedena rekonstrukce přípojek, položen nový asfaltový povrch a chodník ze zámkové dlažby. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností ve velmi krátké dochůzkové vzdálenosti škola a školka, nákupní středisko, poliklinika, MHD atd.), s velmi dobrým dopravním spojením MHD 1 min.chůze od domu, 15 min. na metro B Smíchovské nádraží, 2 min. na městský okruh.

Plocha zastavěná: 84 m2

Plocha užitná: 252 m2

Plocha pozemku: 677 m2

Garáž: 35 m2

Voda: místní vodovod

Topení: ústřední plynové

Odpad: veřejná kanalizace

Family villa, built in the functionalist style in early 30s, architects Prazak and Moravec, situated in a very attractive residential area of Prague 5 Zbraslav. This is a two-storey building with basement, consisting of two separate apartments. In 1st aboveground storey is living room, kitchen, toilet. In 2nd aboveground storey are two bedrooms, study, bathroom, toilet and terrace. On the lower ground floor there is a separate apartment with two rooms, kitchen, bathroom, toilet and cellar. The house adjoins a beautiful sunny flat garden with mature fruit and ornamental trees, with an covered pool and a brick garage. The house is in a good structural condition (brick building with reinforced concrete ceilings), partially renovated (new roof, windows, kitchen, bathroom, gas boiler). The house is connected to all networks (electricity, gas, water, sewage), the junctions reconstructed three years ago, laid new asphalt surface and paving of sidewalks. It is a very quiet location with all amenities within a short walking distance (school, kindergarten, shopping center, health center, public transport, etc.), with a very good transport links ( bus stop 1 minute walk from the house, 15 min. the metro station Smíchovské nádraží - line B, 2 minutes the Prague ring road. Very interesting investment opportunity.

Number of floors: 3

Built-up area: 84 m2

Flooring: 252 m2

Land area: 677 m2

Garage: 35 m2

Water: local waterworks

Heating: central gas

Waste: public sewage

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234117
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha220
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.