Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 68 m² bez realitkyTáborská, Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj Vysočina

Táborská, Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj Vysočina
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt v OV 3+1 v na okraji Pelhřimova. Byt je situován do velice pěkné lokality města, bydlení je zde klidné a hezké.

Byt o celkové výměře 68 m2 se nachází ve čtvrtém patře panelového domu s výtahem v ulici Táborská. Dům je v původním stavu, má dřevěná okna a lepenkovou střechu. Byt je velice pěkný, útulný a je po celkové rekonstrukci a velice zajímavými úpravami. V bytě pro budoucího majitele zůstane kuchyňská linka na míru. Podlahové krytiny bytu tvoří linoleum a koberce. Do bytu je zavedena telefonní přípojka a přípojka kabel Tv a internetu. Byt je vytápěn ústředním dálkovým topením, jsou zde digitální měřáky na regulování teploty a je do něj zavedena vodovodní a plynová přípojka a elektřina 220V. V domě jsou novému majiteli plně k dispozici sklepní prostory. V blízkosti domu je dostatečné množství parkovacích míst a udržované příjezdové a přístupové cesty. Poblíž domu je také dětské hřiště.

V této lokalitě se nachází plná občanská vybavenost, jako je škola, školka, zdravotnické zařízení, i dostatečné množství nákupních center. Vše v dosahu několika minut od domu. V Pelhřimově je velmi dobře vyřešena hromadná doprava - spojení jezdí v pravidelných intervalech. Velmi dobrá dostupnost centra a okolních lokalit. Zastávku najdeme pár minut od domu.

Pelhřimiv je městem kultury a sportu, každý si zde určitě vybere podle svých představ a požadavků to, jak trávit volný čas. Pelhřimov leží v půvabné krajině Českomoravské vrchoviny, má dvě expozice týkající se rekordů a kuriozit, expozice Muzea strašidel, Síně Lipských, vyhlídkové věže a Muzea Vysočiny, městskou památkovou rezervaci s kubistickými unikáty.Pelhřimovsko je turistický ráj s bohatou historií

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23419
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha68
Podlaží4
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.