Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 33 m² bez realitkyDoudlebská, Praha - Nusle

Doudlebská, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu garsonku (předsíň, samostatný obývací pokoj, kuchyně, koupelna s wc), 33m2, zařízenou nábytkem (jídelní stůl + dvě židle, velký pracovní stůl se židlí, knihovna a dvě křesílka) – je hezký, ale lze po dohodě přesunout do sklepa. Kuchyň s plynovým sporákem a elektrickou troubou, ledničkou a velkou pracovní plochou. Podlaha je v pokoji dřevěná, v kuchyni a předsíni teracco a v koupelně dlažba. Okna jsou špaletová po repasi.

Vytápění waw, teplá voda přes karmu, v koupelně je pračka.

Byt se nachází ve 2. patře činžovního domu s orientací do vnitrobloku (JZ), v ulici Doudlebská 8, 2 min. chůze od metra Pankrác, ale je tam klid. K bytu patří i sklep, který je možno po dohodě využívat.

Nekuřák.

Domácí zvíře po dohodě - kvůli podlaze.

Nájemné 7.000,-, polatky za energie a služby cca 2.000,- (jedna osoba).

We offer for rent a studio apartment (entrance hall, separate living room, kitchen, bathroom with wc), 33 square meters, equipped with furniture (dining table + two chairs, large work desk with chair, a library and two chairs). Kitchen with gas stove and an electric oven, a refrigerator and a large work area. The floor in room is wooden, in kitchen and hallway is teracco and in bathroom ceramic tiles. The windows are revealed and after repair.  Waw-heating, hot water through gas water heater, bathroom with a washing machine.  The apartment is located on the 2nd floor with an orientation to the courtyard (SW), in the street Doudlebská 8, 2 min. walk from metro Pankrác, but it's peaceful. The apartment includes a cellar, which is possible to use.  Nonsmoker. 

Rent 7.000 CZK, energy and service fees cca 2.000 CZK (one person).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234269
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha33
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.