Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 100 m² bez realitky01614, Bernartice - Bernartice, Královéhradecký kraj

01614, Bernartice - Bernartice, Královéhradecký krajVybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 098 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodáme roubenou chalupu v obci Bernartice okr. Trutnov. V přízemí chalupy se nachází předsíň, ze které je vstup do hlavní obytné místnosti, ložnice, koupelny s WC, půdu, sklepu a dřevníku. V hlavní obytné místnosti je kuchyňský kout s kamny na dřevo. Místnost je dále vytápěna Americkými kamny(po rekonstrukci a můžeme ponechat za doplatek, jinak vytopí i větší „petry“) do místnosti je zavedena studená voda. Ložnice je vytápěna „petrami“. Koupelna je vytápěná el. přímotopem a k ohřevu teplé vody slouží boiler. V koupelně je sprchový kout a taktéž WC. Půdu lze upravit pro bydlení, ale v současné době slouží jako sklad. V dřevníku je zadní výstup na zahradu a nachází se zde suché WC. Z předsíně je taktéž vstup do malého sklepu pod domem. Chalupa je napojena na obecní vodovod studené vody a rozvody elektrické energie. Odpad je veden do septiku.

Chalupu je možné ihned užívat, ale vzhledem k tomu, že není poslední dobou často používána, bude nutná základní rekonstrukce. Společně s chalupou přenecháme i veškeré vybavení.

Chalupa je postavena na vlastním pozemku a v ceně je i zahradu o velikosti 1.960m2. Jde o zahradu ve svahu zakončenou potokem. Chalupa se nachází v klidné části obce na konci slepé cesty. V obci se pak nachází veškerá občanská vybavenost. Z Bernartic je možné být autem za 15 minut v Žacléři, kde je lyžařské středisko Prkenný důl a začátek Krkonošské magistrály. Oblast umožňuje hezké výlety a sportovní vyžití.

Cena 950.000,- Kč. V případě zájmu piště na: pavel.trnka@seznam.cz nebo volejte na: 777 680 200 (prosím ne realitní makléři apod.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234288
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.