Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 80 m² bez realitkyNezdice na Šumavě - Ostružno na Šumavě, Plzeňský kraj

Nezdice na Šumavě - Ostružno na Šumavě, Plzeňský krajVybaveno
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 998 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji chalupu v krásné lokalitě Šumavy v klidné obci Ostružno. Nedaleko se nachází hrad Kašperk a krásná příroda s rozhlednou Sedlo. Možnosti výletů na řeku Vydru. V zimě možnost lyžování v nedalekých Kašperských horách.

Nemovitost se nachází na vlastním pozemku o výměře 241 m2. Obec Ostružno se rozkládá asi 8 km jihovýchodně od města Sušice a necelých 6 km od Kašperských Hor. Ze vsi na úpatí Kokšova vrchu ( 807 m n. m.) se nabízí krásný výhled – dobře viditelný je hrad Rabí, kostel v Žihobcích a vzdálené panorama směrem do vnitrozemí Čech. Opačným směrem se pak zdvíhají první tisícimetrové vrcholy Šumavy – Ždánov ( 1064 m n. m.) a Javorník ( 1065 m n.m.) Původní chalupa 2+1 + podkroví se sedlovou střechou je po částečné rekonstrukci. V čelní podsklepené části domu je velký pokoj ( obytná světnice cca 5 x 5 m) a kamenné schody do sklepa. Ve střední části domu se nachází kuchyň o vým. 5 x 3 m, malý pokoj 4 x 5 m – dřevěné schody do podkroví, koupelna se sprchovým koutem a WC cca 2 x 5 m. Podkroví má výměru 12 x 6 m. Původní chlév – 4x 5 m sloužící pro uskladnění tuhých paliv se nachází odděleně od obytných prostor. Stodola o půdorysu 13 x 6 m tvoří usedlosti technické zázemí ( dílna + skladovací prostory). Voda – napojení na obecní řad; kanalizace – septik s přepadem; ohřev vody el. bojlerem; vytápění kamny na tuhá paliva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234424
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.