Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyNa Žižkově, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj

Na Žižkově, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 075 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímí majitelé nabízí k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1, výměře 40 m2 + 3m2 balkon. Byt se nachází v pátém patře ze šesti panelového domu v ulici Na Žižkově 635, Liberec, Rochlice.

Panelový dům prošel v roce 2005 zásadní rekonstrukcí - plastová okna, fasáda, zateplení, eurovýtah, bezbariérový vstup, nový hlavní vstup. Dům se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra Liberce (cca 2 min od domu je zastávka MHD). V blízkosti domu se nachází lesopark a tenisové kurty.

Byt se sestává z pokoje, kuchyně, zděné toalety a koupelny a praktického kumbálu. Do všech místností je přímý vstup z centrální chodby. K bytu náleží i jedna sklepní kóje a balkon o velikosti cca 3 m2, který není započítán do podlahové plochy bytu.

Byt je ve velmi pěkném stavu, právě po rekonstrukci, má plastová okna, novou kuchyňskou linku, sporák, nové dveře, nové WC, nové radiátory. Má samostatné plynové topení = velmi dobře regulovatelné + nízké náklady na vytápění. Byt je slunný, situovaný na jihozápad, z oken a z balkonu je perfektní výhled na Ještědský hřbet. Ideální na bydlení, ale též jako bezproblémová investice.

Byt není zatížen žádnými exekucemi ani věcnými právy třetích osob a majitel zajistí po dohodě právní servis (příprava kupní smlouvy, případně advokátní úschovu) na své náklady. Vzhledem k tomu, že jde o prodej od přímých majitelů, žádná provize RK se neplatí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234427
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.