Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyKodaňská, Praha - Vršovice

Kodaňská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím pronájem prostorného bytu 3 plus 1 (celková výměra 90 m2) v Kodaňské ulici v Praze-Vršovicích, v blízkosti centra Prahy, s výbornou dopravní dostupností (zastávka bus i tram cca 3 min. chůze) i občanskou vybaveností (nákupní centrum vzdáleno cca 5 min. chůze). Byt se nachází v udržovaném domě s novým výtahem a bezpečnostními dveřmi, vstupní část je mimo hlavní ulici. Byt je po kompletní rekonstrukci – nová elektroinstalace, zateplení stropů, plovoucí podlahy, moderní koupelna s rohovou vanou, nová kuchyně vybavená spotřebiči (sporák, trouba, pračka, myčka, lednice s mrazničkou: výška 180 cm). Dostatek úložného prostoru zajišťuje komora, součástí kuchyně je spíž. Preferuji dlouhodobý pronájem. Tel.: 737685436.

I offer for rent: spacious apartment (3 rooms plus kitchen, 90 sqm) near city centre: Prague 10 – Vršovice, Kodaňská street. Nearby there is a tram stop and a bus stop as well as a shopping centre and various merchants. The apartment is located in a well-kept building with new elevator and renovated halls and entrance area. It is completely restored: new electrical wiring, thermally insulated ceilings, floating floors, modern bathroom with corner bathtub, renovated WC and kitchen with stove, oven, fridge and freezer, dishwasher and washing machine. Additionally, there is a storage room and a pantry in the kitchen. Preferably long-term rent. Contact: 00420737685436.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234520
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.