Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 23 m² bez realitkyOlešská, Praha - Strašnice

Určeno ke spolubydlení
Olešská, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč


Nabízím k podnájmu menší, ale útulný slunný pokoj. Pokoj bude bez nábytku. V bytě je k dispozici pračka, lednička a internet. Byt je v klidné části 7 min. chůze od metra Skalka ulice Olešská 7. Nachází se ve druhém patře vily, v podkroví s pěkným výhledem. Byt má prostornou kuchyň, koupelnu a chodbu. Záchod je zvlášť a k dispozici je i skladovací prostor. V bytě je pak ještě jeden větší pokoj, kde budou bydlet dvě slečny. Pokoj je k dispozici za 6 000 měsíčně (cena je včetně energie a internetu). Bude třeba počítat i s vratnou kaucí 5 000 - není třeba platit hned. K domu náleží i malá zahrádka, jež je také k dispozici.Pokoj je volný od 2.3.. Budete-li mít zájem, jste vítáni k prohlídce. Kontakt 732 230 785. Lucie.

Offer to sublease smaller but cozy sunny room. The room will be unfurnished and the flat includes washing -mashine, fridge and internet. The apartment is situated in a quiet area 7 min. walk from the metro station Skalka, st. Olešská 7. Located on the second floor of the villa, in the attic with a nice view. The apartment has a spacious kitchen, bathroom and hallway. The toilet is separate and there is a storage. There is another bigger room too, where lives two girls. Room is available for 6 000 per month (the price includes energy and the internet). Plus returnable deposit 5 000 - but that can wait. And there is also a little garden, which belongs to the house, which we can also use. It´s gonna be free from 02.03 .. If you are interested, feel free to visit us and have a look. Contact : 732 230 785 Lucie.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234529
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha23
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.