Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyNárodní obrany, Praha - Bubeneč

Národní obrany, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Velice příjemný, útulný a vzdušný 2+1 nebo 3+kk byt 70 m2 po kompletní rekonstrukci. Všechna okna i 2 lodžie jsou orientovány na jih. Možnost pěstování kytiček a bylinek. Byt má dvoukřídlé dveře, dubové parkety, vyhřívanou podlahu v koupelně, kuchyni, na chodbě a na WC. V koupelně je vana a nad ni sprcha se skleněnou zástěnou. Byt je zařízený. Plně vybavená kuchyň s myčkou a pračkou. V obýváku je rozkládací sedačka pro přespání návštěv. Kotel na vlastní topení a ohřev vody. Metro Hradčanská a Dejvická jsou 5 min chůze. Největší pražský park Stromovka je 15 min chůze.

Very cute and lovely and very airy 2+1 or 3+kk apartment of 70 m2 after a complete renovation. All the windows and both balconies are SOUTH facing. It suitable for growing flowers and herbs. The apartment has double doors, oak parkets, heated floor in the bathroom, kitchen, entrance hall and toilet. There is a full size bath with the shower above and the glass shower screen. Furnished and fully equipped kitchen with the dishwasher and the wasching machine. There is an unfolding sofa for the visitors in the living room. It is 5 min walking to either metro Hradcanska or Dejvicka. And it is 15 min walking to the biggest park in Prague called Stromovka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234575
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.