Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyŠumberova, Praha - Veleslavín

Šumberova, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Částečně zařízený byt ve velice klidné a čisté lokalitě poblíž obory Hvězda. Orientace bytu je na západ. Byt je v nejvyšším patře (2. patro) cihlové bytovky. Tramvajová zastávka 300m (3 linky) s přímým spojením na metro Dejvická a Hradčanská. Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka, pračka, myčka, lednička s mrazničkou, stůl, židle, pohovka, policový systém). Plovoucí podlahy ve dvou pokojích, chodba a kuchyň dlažba. Samostatné WC a koupelna s vanou. Vhodné i pro dva páry. Bezproblémové parkování přímo před domem.

A partialy furnished flat in a quiet and clean area of Prague 6 near 'Obora Hvezda' park. The flat is situated towards West. It's on the top floor (2nd floor). An excellent connection to the center (3 tram lines some 300m that directly take you to the metro Dejvicka or Hradcanska). The flat is equipped with a dishwasher, washing mashine, refrigerator, table, chairs and shelf system. Also suitable for two separate couples. Parking possible right in front of the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23476
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.