Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Vinohrady

U Zvonařky, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné42 500 Kč


OD 01.02.2015! Luxusní bydlení v centru Prahy! 3 kk v 7. patře Rezidenčního centra ZVONAŘKA, plocha cca. 90 m2, s terasou 75 m2 s výhledem na většinu Prahy. V ložnici i v obývacím pokoji jsou instalovány KLIMATIZAČNÍ jednotky. Vysokorychlostní internet, kabelová TV UPC, satelit. Krytý velký BAZÉN se vstupem pouze pro rezidenty! Vstupní recepce, 24h ostraha. Možno sjednat i parkovací stání v podzemních garážích objektu (+ 2.500,- Kč). Ceny bez DPH, ale již včetně všech poplatků a plateb!!!

AVAILABLE from February 1st, 2015! Luxurious apartment for rent in Prague downtown. Two (2) bedroom apartment on the 7th floor in the Residence Complex ZVONARKA. Apartment has about 90 m2 (970 square feet) with additional 75 m2 (800 square feet) of terrace with great view of Prague. A/C units in bedroom and living room. High-speed internet, cable TV and satellite TV available. Indoor swimming POOL with access only for complex residents, parking available in underground garage (+ 2.500,- CZK). 24/7 security, reception desk. Prices without VAT, but all payments included already!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2348
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.