Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyBudějovická, Praha - Krč

Budějovická, Praha - KrčČástečně vybaveno
Cena2 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 759 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Prodám prostorný, světlý, tichý a výborně dispozičně řešený byt 2 + kk, o celkové podlahové ploše bytu 56 m 2. Byt se nachází ve 3.podlaží / 4NP cihlového domu, v klidné lokalitě městské části Praha 4 – Michle, v ulici Počátecká, v docházkové vzdálenosti 5 minut od metra C Budějovická. Byt má světlý a prostorný obývací pokoj 21 m2 s velkými balkonovými dveřmi vedoucími na balkon 1.6 m2, kompletně vybavenou kuchyň 5.1 m2, ložnici 15.5 m2, předsíň 7.4 m2, koupelnu 2.5 m2 s vanou a umyvadlem, WC 1 m2, komoru 2.2 m2 a spíže 1.3 m2. Byt má nová plastová okna s žaluziemi situovaná na východ (obývací pokoj) a západ orientované do vnitrobloku s dvorky (ložnice) a plovoucí podlahy; v kuchyni, koupelně a WC je dlažba a obklady. K bytu náleží sklep o výměře 2.6 m2. V domě není výtah. Vytápění a ohřev teplé užitkové vody je zajištěn kotelnou umístěnou přímo v domě. Měsíční zálohové poplatky ve výši 3.800,- Kč. Obyvatelům domu je k dispozici soukromý dvorek orientovaný do vnitrobloku. V okolí je kompletní občanská vybavenost, výborné dopravní spojení do centra Prahy.

Možnost spojení s bytem 3 +kk na stejném patře (také samostatně k prodeji).

I am selling a very nice, recently reconstructed flat 2 rooms + kitchen corner size 56m2 near metro station Budějovická. The flat is in the 3rd floor of a solid brick building with only 9 flats. There is no elevator. Great, quiet location, orientation E/W, small balcony, garden for residents only, basement. Very easy to reach by MHD – 5 minute by foot to Budějovická metro station. All necessary things available by foot – doctors, kindergarten, shopping mall, fitness, playgrounds, woods etc. Personal Ownership.

Possibility to connect with another flat 3 rooms + kitchen corner (73m2) in the same floor – only 2 flats on the floor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234893
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.