Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 9 m² bez realitkyVltavská, Praha - Smíchov

Vltavská, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč


Nabízíme POKOJ. Jsme pár a hledáme na poslední chvíli spolubydlící jelikož nám předchozí z osobních důvodů odřekl. Nájem za pokoj je 3 000Kč vč. energií bez NETU(placen zvlášť). Byt je ve starší zástavbě, proto je bohužel malá koupelna. WC naproti bytu na chodbě. Jinak je byt pěkný, útulný, ve dřevě. Většina vybavení je. Chybí pračka, tu budeme my kupovat zhruba do měsíce, je také k používání. Dále je třeba zaplatit vratnou kauci 3000Kč. K nastěhování IHNED. Spěchá!!! Potřebujeme to mít zaplacené majiteli k 1.3.. V případě dotazů neváhejte psát, zašlu i foto. Pozn.v bytě je britská kočička, která pořád spí =)

POKOJ je neprůchozí, takže zaručeno soukromí. Pište i volejte do půlnoci nebo od brzkého rána, opravdu spěchá. Prohlídky co nejdříve, od zítra. V pokoji postel v patře, velká skříň, židle, koberec a spousta poliček.

V případě zájmu zašlu foto. Nádherná lokalita u Vltavy a metra Anděl.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234901
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha9
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.