Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyKloboučnická, Praha - Nusle

Kloboučnická, Praha - NusleČástečně vybaveno
Cena3 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji nadst. byt 3+kk 70m2, OV, v cihlovém, udržovaném domě s výtahem v Praze Nuslích. Byt se nachází v 1. patře a je po velmi náročné kompletní rekonstrukci. V bytě plastová okna, nové rozvody elektřiny, plovoucí podlaha, v koupelně dlažba + vyhřívaná podlaha, komora. Kompletní nové vytápění - komín.vložka, plyn.kotel, rozvody a radiátory. Kompletně vybavená luxusní kuchyňská linka vestavěnými spotřebiči zn.Baumatic - myčka, multifunkční trouba, mikrovlnná trouba . Koupelna s vířivou vanou, wc a sprchovým koutem. Pokoje jsou 2 neprůchozí a jeden průchozí. K bytu náleží sklep. Klidná část ulice,parkování bez problémů před domem. Veškerá občanská vybavenost v místě - škola, školka, banky, poliklinika, hřiště, MHD - tram, vlak, BUS, metro ,,C" Pankrác - 2 zastávky busem, metro ,,C" I.P.Pavlova - 4 zastávky tramvají. Poplatky 2500,-(fond oprav) + elektřina a plyn dle spotřeby cca 1500,-. Jsem přímý majitel, RK NEKONTAKTUJTE MNE!

RK do not contact me!! Offer for sale premium apartment 3 + kk, 70m2, OV, in brick, well-kept house with an elevator in Prague Nusle. The apartment is located on the 1st floor and is a very demanding reconstruction. The apartment windows, new electricity, flooring, tiles in the bathroom + heated floors, pantry. Complete new heating - komín.vložka, gas kettle, pipes and radiators. Fully equipped luxury kitchen appliances zn.Baumatic - dishwasher, multifunction oven, microwave oven. Bathroom with whirlpool bath, toilet and shower. Rooms are 2 separate and one through. The cellar. In a quiet part of the street, parking no problem front. All civic amenities - schools, school, bank, health center, playground, public transport - tram, train, bus, metro,, C "Pankrác - 2 stops by bus, subway," IP Pavlova - 4 stops by tram. Fees 2500 - (repair fund) + electricity and gas consumption by 1500, -. I am a direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235107
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.