Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 47 m² bez realitkySluneční stráň, Liberec - Starý Harcov, Liberecký kraj

Sluneční stráň, Liberec - Starý Harcov, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena530 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 274 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám slunný a prostorný byt 1+kk v družstevním vlastnictví na Sluneční stráni v Liberci. Byt se nachází ve třetím patře z celkových čtyř s okny orientovanými jižním směrem. Jedná se o klidnou lokalitu poblíž liberecké přehrady, s lesem doslova za humny. Zastávka MHD (autobus č. 15) je cca 3 minuty chůze od domu.

Z předsíně (7,6 m²) se vchází do koupelny (3,6 m²) i na samostatnou toaletu (1,1 m²) a zasunovacími dveřmi pak do pokoje (28,1 m²) s kuchyňským koutem a balkonem (6,7 m²).

Topení je ústřední dálkové a má vlastní měřič, stejně jako voda a elektřina. V předsíni je na podlaze linoleum, v koupelně, na toaletě a v kuchyňském koutě dlažba a v pokoji plovoucí podlaha z PVC. Okno a dveře na balkon jsou z plastu.

Výše nesplacené anuity je cca 700 000 Kč. Součástí ceny je velká šatní skříň v předsíni a kuchyňská linka. Za mírné odstupné může v bytě zůstat i další kusy nábytku, které jsou vidět na fotografiích.

K bytu náleží suchá a čistá sklepní kóje (4,2 m²). Parkování je možné vedle domu a v případě zájmu můžu k odkoupení nabídnout i práva k užívání garážového stání (13 m²), na kterém zůstává nesplacená anuita cca 70 000 Kč. Cena bytu společně s garáží by byla 550 000 Kč, samotné garáže pak 30 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235164
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.