Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyKostnické náměstí, Praha - Žižkov

Kostnické náměstí, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Luxusní, tichý a kompletně vybaveny apartmán 46m2 2+kk bez předchozího nájemníka s nádherným výhledem na Vítkov a Kostnické náměstí v kompletně zrenovovaném domě z výtahem z přelomu 19. a 20. století. V bytě je veškeré vybavení včetně internetu, myčky, pračky, velké lednice a masážní sprchy. Reprezentativní bydlení v dolní zrekonstruované části Žižkova s jedinečnou atmosférou této svérázné čtvrti a bohatou nabídkou vytříbených i tradičních restaurací a kulturních příležitosti. 100 m od domu je pověstné divadlo Járy Cimrmana. Cesta pěšky na Hlavní Nádraží trvá 12 minut. Stanice tramvají Husinecká je cca 2 minuty. Parkování bez problémů před domem s parkovací kartou na základě dohody.

Pouze zájemci o bydlení. Realitní kanceláře žádám, aby mne nekontaktovaly. Kauce je ve výši 25000 Kč.

This furnished new 46m2 apartment with no previous tenant is for rent immediately in Prague 3 Žižkov. It is situated in a historical renewed building at a very quiet little square just 10 minutes to walk to the city downtown. The apartment offers an exquisite window view. Equipment includes internet, dishwasher, washing machine, refrigerator and massage shower cabin. The unique atmosphere of this city part is underlined with a great offer of fancy as well as traditional restaurants and other opportunities for culture and free time. The Prague Main Station is just 10 minutes to walk as well as the National Museum can be easily reached on foot. Parking in front of the house can be provided. Deposit is 25,000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235224
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.