Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 162 m² bez realitkynáměstí Svobody, Praha - Bubeneč

náměstí Svobody, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné28 700 Kč

+ Poplatky za služby6 900 Kč


Luxusní zařízený byt k pronájmu 4+1 (162m²) se nachází ve třetím patře cihlové budovy na Praze 6, Bubeneč. V bytě jsou dvě ložnice, zajímavě řešený obývací pokoj s prosklenou stěnou a designovým nábytkem, oddělená moderní kuchyň (sklokeramická deska, trouba, lednice) s jídelnou, koupelna, oddělená toaleta a dvě komory. Jedinečnost bytu podtrhují dva balkony orientované do vnitrobloku, které jsou přístupné z jedné ložnice a z obývacího pokoje, terasa je přístupná z haly. Dostatek úložného prostoru poskytují vestavěné skříně v hale. Na podlahách jsou kvalitní dubové parkety, topení podlahové. Možnost pronájmu garážového stání za poplatek. Moderní a pohodlné bydlení ve vyhledávané lokalitě jen pár kroků od stanice metra Dejvická, linka A. Výborné dopravní spojení do centra Prahy

Large, newly reconstructed luxury flat with a garage and amazing historic features in premium diplomatic location of Prague-Bubenec. The flat has a huge living room, three bedrooms, four balconies, new kitchen and two bath rooms. Rooms are very bright, 20-30m2, new furniture, flat screen TV. The flat is located near two metro stations Dejvicka, Hradcanska which are 5-6 minutes walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235260
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha162
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.