Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyBílovecká, Ostrava - Svinov, Moravskoslezský kraj

Bílovecká, Ostrava - Svinov, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Rádi touto nabídkou oslovíme klienty, kteří nehledají standartní variantu pronájmu, ale osloví je kombinace atraktivní lokality vilové čtvrti, prostorného bytu a velmi dobré dostupnosti dopravního spojení. Atypický byt s dispozicí 2+1+ jídelní hala je umístěn v rodinném domě ve vilové čtvrti v Ostravě -Svinově. Užitná plocha bytu činí 72 m2 a je tvořena moderní kuchyní, obývacím pokojem se vstupem na terasu 12m2, ložnicí a jídelní halou, která je umístěna ve středu bytu. Součástí bytu je koupelna po celkové rekonstrukci, která nabízí kombinaci vany a sprchového koutu. Další benefity, kromě již výše zmíněné lokality, jsou: možnost dlouhodobého pronájmu, dispozičně velmi zajímavě a prostorně řešený byt, terasa 12 m2 s krásným výhledem do zahrad, zařízení bytu, které je součástí nabídky - televize, nábytek, pračka, internet a úložné prostory ve skříních a komodách.Další informace Vám rádi sdělíme na prohlídce bytu.

S pozdravem / Best Regards

Petra Blahová

We offer clients who are not looking for the standard variant of the lease, but the appeal is a combination of attractive sites, residential area, a spacious apartment and very good availability of transport conection. Atypical flat with layout 2+1 dining hall is located in a family house at the first floor in a residential area in Ostrava-Svinov. Usable area of the flat is 72 m2 and consists of a modern kitchen, living room, entrance to the terrace area is 12 m2, bedroom, toilet, and dining hall, which is located in the middle of the apartment. Part of the apartment's bathroom after total reconstruction that offers a combination tub and shower. Other benefits, in addition to the above mentioned sites are: the possibility of a long-term lease, is very interesting and spaciously designed apartment, terrace 12 m2 with beautiful views of to the gardens, the equipment of the apartment, which is part of the menu-TV, internet, washing machine, furniture and storage space in cabinets. If you would like to know more information on inspection of the apartment, do not hesitate to contact me. Best regards Petra Blahová

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235280
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.