Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyÚstavní, Praha - Bohnice

Ústavní, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme pěkný světlý byt o velikosti 60 m2 - dispozice 2+k s výhledem do zeleně.Součástí bytu je komora a zařízená šatna o velikosti 8 m2 a zaslklená lodžie - 11 m2. Byt se nachází v Bohnicích ve 2. patře čtyř patrové cihlové novostavby (2006) s prostorným výtahem. Areál domu je oplocen, plný vzrostlé udržované

zeleně včetně dětského hřiště a pískoviště. Vjezd do objektu je pouze pro obyvatele domu prostřednictvím brány na dálkové ovládání. Ze zadu domu je nákladová rampa, vhodná při stěhování nebo velkých nákupech. K bytu náleží i vlastní venkovní parkovací stání. Součástí bytu je kompletní kuchyňská linka včetně spotřebičů, myčky, baru a barových židlí. V koupelně je vana s madly, dále jsou k dispozici skříňky a velké zrcadlo. Autobusová zastávka je vzdálena cca 2 min chůze, cca 7 min jízdy na metro Kobylisy. V okolí objektu veškerá občanská vybavenost, hezké prostředí na procházky, v blízkosti ZOO, Botanická zahrada, přírodní park Drahaň, Troja, Čimické údolí, nově otevřený plavecký areál Šutka a další. K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235449
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.