Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 389 m² bez realitkySchodová, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Schodová, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena13 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 101 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásné prvorepublikové vily v nádherném a klidném prostředí lukrativní brněnské části Černá Pole s krásným výhledem na dominanty Brna. Jedná se o koncový dům, umístěný v jednosměrné, velmi málo frekventované, tiché ulici v blízkosti známé vily Thugendhat, nad oddychovým parkem Lužánky. Dům sestává z 1PP a 4NP. 1.PP není zbudováno zcela pod úrovní terénu a má vlastní okna a dále do něj vede i boční vchod. 1.NP je tedy vyvýšeno nad okolní terén a z okna jedné místnosti je již zde částečný výhled na hrad Špilberk. Tento výhled se ve 3. a 4.NP dále odkrývá a odhaluje další části města včetně kostela sv. Petra a Pavla (Petrov). Dům je mimo jiné vybaven saunou, kulečníkovou místností s barem a obývacím pokojem s krbem. Vedle domu je přistavena dvou-garáž s příjezdem přímo z ulice. Dům i garáž stojí na vlastním rovinatém pozemku o rozloze 508 m2. Oplocení pozemku má branku pro vstup ke vchodu do domu a dále pak ještě bránu pro vjezd na pozemek. Dům je napojen na veškeré IS.

1.PP sestává ze dvou částí:

a) Byt 2kk/ kancelář / ateliér / sklad - má samostatný vchod a plnohodnotné okno s výhledem do vlastní klidné zahrady. Jsou zde 2 na sebe navazující místnosti, kde v zadní z nich je umístěn kuchyňský kout. Krátkou chodbičkou se dále projde do koupelny s WC.

b) Prostory přístupné z prostor domu a zároveň disponující dalším samostatným bočním (obslužným) vchodem. Zde se pomocí chodby dostáváme k malé komoře (s malým oknem; možné využít jako spíž), dále ke skladu (v současnosti sklad dřeva) a prádelně. V zadní části je situovaná odpočinková část se saunou, vlastní koupelnou s WC a relaxační místností.

1.NP

Hlavním vchodem, ke kterému přistupujeme po krátkém vnějším schodišti, se dostáváme do vstupní místnosti. Z této pak k prostoru hlavního vnitřního schodiště (vedoucího do 2NP) a k vedlejšímu vnitřnímu schodišti (obslužnému, vedoucímu jak do 2NP, tak i do 1PP). Hlavní schodiště je dřevěné a s umístěním pod rozsáhlým zdobným oknem je lze považovat za jednu z dominant interiéru. Dále je zde chodba, kterou přicházíme do kuchyně, za kterou se nachází prosvětlená jídelna s velikým oknem s výhledem do zahrady. Na tomto podlaží jsou dále umístěny dva propojené prostorné pokoje (pokoj s krbem a společenský pokoj). K tomuto podlaží přínáleží i samostatné WC.

2.NP

Hlavním i vedlejším schodištěm se dostáváme do prostor 2NP. Zde jsou situovány dvě velké ložnice (jedna s balkonem). Dále je zde koupelna s vlastním oknem, samostatné WC a místnost s oknem, která může sloužit jako pracovna, žehlírna a pod. Na tomto podlaží se dále nachází průchozí pokoj, přes který se dostáváme ke schodišti vedoucímu do 3NP.

3.NP

Schodištěm z 2NP přicházíme do malé chodby, která nás přivádí k samostatnému pokoji s balkonem. Vedle se nachází koupelna s WC. Z chodby je dále přístup k velké kulečníkové místnosti s barem, kuchyňkou a skladem. Tato rozsáhlá místnost s vysokou světlostí se nachází částečně již v podkroví objemného střešního prostoru. Z oken je krásný výhled na město. Z prostor velké kulečníkové místnosti se vysutým dřevěným schodištěm dostáváme do podkrovního prostoru 4NP.

4.NP

Toto podlaží tvoří jedna částečně otevřená podkrovní místnost s vnitřním průhledem do kulečníkové místnosti, umístěné o patro níž. Z okna je překrásný výhled směrem na centrum Brna. Špilberk i Petrov jsou odsud jako na dlani!

V současné době je možné začít dům okamžitě užívat. Je však potřeba provést několik stavebně údržbových prací

- v části pod vnějším přístupovým schodištěm došlo k poškození svodového potrubí (pro odvod dešťové vody), čímž došlo k zatečení vody a tato část přístupového schodiště se částečně uvolnila.

- v oblasti jídelny je potřeba překontrolovat střešní plášť, došlo k zatečení.

Možné využití domu:

Vlastní bydlení pro náročného klienta, kde se nabízí možná kombinace s podnikáním - zřízením kanceláře, ordinace, ateliéru a pod. ve spodní části domu.

Sídlo firmy - je zde možnost využití nemovitosti jako reprezentativní prostory pro sídlo firmy, kanceláře s možností zřízení služebního bytu buď ve spodní části domu nebo ve 3.NP.

Vytvořeni několika bytů - i současný prostor by bylo možné rozdělit na několik samostatných bytových jednotek.

Bytový dům - vzhledem k tomu, že dům sousedí jednou stěnou s vedlejším domem, jež je o 3 podlaží vyšší, otevírá se zde možnost kompletní změny využití nemovitosti a přestavby respektive nadstavby a vytvoření několika luxusních bytových jednotek. Na pozemku zahrady by pak mohla vzniknout potřebná parkovací místa.

ROZMERY PROSTOR

1PP

pokoj 18,3

pokoj, kuchyne, wc a koupelna 18,5

schodiste 2,24

chodba 6,62

komora 0,56

sklad 4,71

pradelna 11,26

relaxacni mistnost 12

koupelna 5,44

sauna 5,06

komora 0,84

1PP CELKEM 85,53

1NP

zadveri 11

schodiste 5,32

jidelna 18

kuchyne 10,5

pracovna 21,2

obyvaci pokoj 21,1

chodba 15,47

komora 1,5

chodba 6,9

komora 3,1

1NP CELKEM 114,09

2NP

pokoj 11,77

schodiste 6,5

loznice 21,36

chodba 5,72

loznice 21,62

umyvarna 4,1

schodiste 15,47

wc 1,74

koupelna 6,89

balkon 2,52

2NP CELKEM 95,17 97,69

3NP

spolecenska mistnost 51,95

komora 6,33

loznice 12,84

koupelna 4,72

chodba 4,63

balkon 2,8

3NP CELKEM 80,47 83,27

4NP

loznice 14,18

4NP CELKEM 14,18

CELKEM 389,44 394,76

PLOCHA POZEMKU 508

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235461
DispoziceOstatní
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha389
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.