Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu luxusní, kompletně zařízený byt 2+kk, o rozloze 66 m2 + 2 balkony, v polyfunkčním domě Nové Semilasso, na ul. Palackého třída, v Brně - Králově Poli. V lokalitě je výborná dopravní infrastruktura a služby. K bytu náleží 1 parkovací stání v podzemní garáži a komora (3,8 m2) na stejném patře jako byt. Slunný byt se nachází v 5.patře a má jihozápadní orientaci. Dispozice: předsíň, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 balkony. Byt je klimatizovaný a pronajímá se kompletně zařízený nábytkem (max. pro 2 osoby), včetně spotřebičů, elektroniky, nádobí, ložního prádla aj. Vhodné pro tuzemské i zahraniční manažery, kteří preferují bydlení poblíž centra Brna. Volné okamžitě. V 7.patře domu se nachází společné prostory (bazén, sauna, venkovní a vnitřní vířivka, klubová místnost, velká terasa s posezením), které je možné za poplatek využívat (650,-CZK měsíčně/2 osoby/3 týdny v měsíci). Byt volný ihned, minimální doba nájmu je 6 měsíců. Požaduji vratnou kauci ve výši 2 nájmů. Cena za měsíc 14.500,-Kč (+ záloha na služby 3.500,-Kč, + případně TV a internet). Při vážném zájmu volejte tel.: 774 119 071, nebo pište na email: mar-ket@seznam.cz.

I rent a luxurious 2+1 flat (66m2 + 2 balconies) in polyfunctional building Nove Semilasso, Palackeho street (Kralovo Pole). Comfortably furnished and equipped, excellent transport and service infrastructure in place. The flat is on 5th floor, situated into south-east side, completely equipped with furniture, and all appliances. Disposition: Antechamber, bathroom with a bathtub and a shower, separate WC, bedroom, living room with kitchenette and 2 balconies. Part of the rent is the store-room (additional 4m2), which is available on the same floor, and thep arking space, which is available in the underground garage. Suitable for managers who want to live close to the centre. Common space in 7th floor with sauna, open swimming pool, outdoor and indoor whirlpool, clubroom and big terrace, which is available for additional fee (650,-CZK/2persons/3weeks a month). Flat available immediately. Minimum rental period is 6 months. Rent price: 14.500,-CZK/month, (+3500,-CZK for utilities,+ TV and internet if required). I require a refundable deposit (2x monthly rent), returned at the end of the rental contract.If seriously concerned, please call tel.: 00 420 774 119 071, or write to email: mar-ket@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235556
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.