Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 134 m² bez realitkyItalská, Praha - Vinohrady

Italská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Mezonetový nezařízený apartmán 4+1 se nachází v Praze 2- Vinohrady v těsné blízkosti parku Riegrovy sady. Apartmán má velmi příjemnou atmosféru, kterou vytváří použití dřeva v interiéru a také plně funkční KRB! Je zde také výhled na Pražský Hrad. K apartmánu patří prostorná terasa s výhledem do dvora, kde můžete grilovat, nebo jen tak odpočívat. Je zde možnost zařízení parkovacího stání na ulici před domem. Díky své těsné blízkosti parku je apartmán ideální spojení centra města a přírody.

K nastěhování: 01/10/2013

Maisonette unfurnished apartment 4+1 is located in Prague 2-Vinohrady nearby big park Riegrovy sady. Apartment has very pleasant atmosphere, which creates wood used in interior and working FIREPLACE! There is a view to Prague Castle from the windows. To the apartment belongs spacious terrace, where You can grill, or be just relaxing. Big plus is a possibility of one parking space infront of the house! Thanks to the closeness to the park, it is ideal connection of city center and nature.

Available from: 01/10/2013

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2356
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha134
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.