Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 83 m² bez realitkyBulovka, Praha - Libeň

Bulovka, Praha - Libeň
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pěkný, zrekonstruovaný nebytový prostor se nachází v přízemí udržovaného cihlového domu v lokalitě Praha 8 - Libeň nedaleko stanice tramvaje Bulovka. Prostor se skládá ze vstupní místnosti 17m2 (recepce), hlavní místnosti 44m2 (možnost rozdělení), další místnosti 13m2 (příprava na kuchyň) a soc.zařízení se sprchou a 2x samostatné WC. Podlahovou krytinu tvoří dlažba a koberce. Nebytový prostor je vytápěn vlastním plynovým kotlem, má vlastní elektroměr a možnost tel.linky. K dispozici je prostor na venkovní fasádě pro firemní štít. Možnosti využití prostor: kanceláře, vzorková prodejna, servis, apod. Určeno k dlouhodobému pronájmu. RK prosim nekontaktujte nas.

Refurbished ground floor commercial space available to let within the residential block of flats in Prague 8 - Liben. The premises are close to the tram stop Bulovka. The space consists of a small entry hall of 17 sq m (reception), main room of 44 sq m (can be divided)and another room of 13 sq m ( food preparation area/kitchenette) and bathroom with a shower unit and 2 separate WCs. The floor is covered by carpet in the first two rooms and kitchen area and bathroom with WCs are tiled. There is own central heating (gas)and own electricity meter. A telephone line is available as well as external illuminated business sign. Use class options: offices, demo shop, servis. Long term contract only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235606
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha83
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.