Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkynáměstí Svatopluka Čecha, Praha - Vršovice

náměstí Svatopluka Čecha, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Starší slunný byt v klidném prostředí rezidenční čtvrti, parkety a linoleum, průchozí obývací pokoj, ideální pro pár kterému nevadí nezrekonstruovaná koupelna a WC, výhled ze všech oken do zeleně na náměstí nebo ve vnitrobloku, bezproblémoví sousedé, vybavený základním nábytkem a vybavením (vestavěné skříně, postel, pohovka, stoly, židle, šuplíky, pračka, lednička, žehlička - možnost dalšího vybavení dle dohody), k dipozici sklepní kóje, maximální vybavenost v okolí včetně nonstop hypermarketu TESCO Eden, dobré spojení do centra tramvají nebo autobusem, nejbližší zastávky: koh-i-noor, slovinská, kodaňská, čechovo náměstí + metro flora 12 minut chůze, video-procházka a další fotky na http://byt.instantsolutions.cz. Oproti videu je v bytě novější pohovka a křesla. Plánek bytu je na jedné z fotek publikovaných u této nabídky. Byt má jeden pokoj průchozí a je proto nevhodny pro dlouhodobé bydlení více jak dvou osob. Zvířecí mazlíčci nejsou vítáni.

O nabídky realitních kanceláří NEMÁM ZÁJEM. Kdybych měl zájem, nedával bych inzerát na bezreality.cz.

Volný od 1.6.2015

An older apartment in a residential quarter, parquet and linoleum, walkthrough living room, ideal for a couple that do not mind older bathroom and WC, view to the greenery on both sides (square and court), good neighbours, basic furniture and equipment (build-in wardrobe, bed, sofa, tables, chairs, drawers, washing machine, fridge, iron - more new available on demand), cellar, restaurants, shops in walking distance (including nonstop hypermarket TESCO Eden), good transport option to centre (tram or bus), closest stops: koh-i-noor, slovinská, kodaňská, čechovo náměstí + metro flora 12 minutes walk, video-walkthrough and more photos are available on http://byt.instantsolutions.cz. The sofa shown on video has been replaced by newer one with armchairs. Flat plan is shown on one of the photos published with this offer. One room is walkthrough (livingroom) and therefore the flat is not suitable for more than two persons in long term. Animal pets are not allowed.

I am NOT interested in agency offers/services. If I would be interested, I would not put my offer here.

Available from 1st June 2015

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23564
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.