Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 4+kk • 108 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby410 Kč


Pěkný representativní kancelářský prostor blízko stanice metra J.z Poděbrad, skládající se ze čtyř kanceláří, čajové kuchyňky, velké vstupní haly, koupelny a WC. Kanceláře jsou dvě do ulice 25 a 22m a dvě do zahrady 21 a 18m2. Podlahy v kancelářích jsou parketové, v ostatních místnostech dlažba. V největší kanceláři jsou původní secesní kachlová kamna. Topení je vlastní, na plynový kotel. Je zde telefonní centrála z jedné kanceláře do dvora. Poslední rekonstrukce proběhla před 4 lety.Ve velmi blízkém okolí m jsou obchody i restaurace, chvilka chůze jasou Riegerovy sady. Možnost odpočinku na zahradě.Nájemné je 23tisíc měsíčně a cena služeb 410Kč na osobu/měsíčně. Prostory jsou volné ihned.

Nice and very representative office spaces close to the metro station Jiřího z Poděbrad, composed of four offices(25,22,21 and 18m2), little kitchen, large entrance hall, bathroom and WC. Floors in the offices are traditional wooden parquet blocks and the largest office still has original tiled stove in art Noveau. There are shops and restaurants in the neighborhood and the park Riegerovy Sady is just few minutes walk. The rent is 23.000 per month and services 410 Kč per person/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235699
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha108
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.