Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 75 m² bez realitkyÚdolní, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Údolní, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 750 Kč

+ Poplatky za služby3 750 Kč


Kancelář v ekologickém domě -

pronajmeme kancelářskou plochu v nově rekonstruované nízkoenergetické budově nájemníkovi, který ocení klid v exkluzivní poloze v centru Brna a minimální spotřeby energií. Kancelář o rozloze 75 m2 je ve 3. nadzemním podlaží s výhledem do vnitrobloku a do zahrad pod Špilberkem. Čtyřpodlažní budova s výtahem je kvalitně zaizolována na pasivní energetický standard; je vybavena klimatizací, aktivním větráním s účinnou rekuperací, kvalitními okny s vnějšími žaluziemi a dalšími prvky snižujícími provozní náklady energie, jako je napojení na tepelná čerpadla a solární panely. Kancelář má k dispozici zázemí s kuchyňkou na patře a parkovací místo ve dvoře. V areálu jsou dostupné tyto další služby: jednací místnosti, moderní konferenční sál pro 60 lidí, kvalitní restaurace s obědovým menu, praktický lékař, advokáti, apod. Nájemníkům je umožněn vstup do vzdělávací zahrady a na zelenou střechu sousedního objektu, které přímo navazují na park Špilberk.

Vhodné i jako co-working prostor.

Měsíční nájem je 18 750 Kč (3000 Kč/m2/rok) a zálohy na služby činí 3 750 Kč na měsíc (při 600 Kč/m2/rok).

Office space in green building for rent.

75 sq. meters open space suitable also as co-working space is available for rent in newly reconstructed low energy building in the very centre of Brno. The building uses heat pumps for heating and cooling, and the minimum energy consumption is secured by high quality insulation, windows, recuparation of the air exchange, and other technologies.

Meeting and conference rooms are available in the property, as well as high quality restaurant providing lunch menu, medical doctor or law services.

Access to the Open Garden Park beneath the Spielberk Hill will be enabled to the tenants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235772
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.