Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyVězeňská, Praha - Josefov

Vězeňská, Praha - JosefovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Hledáte opravdu luxusní byt na dobré adrese přímo v centru Prahy? Nabízíme Vám pronájem luxusního designového - Hi-tech bytu o dispozici - 2+kk, 62m2, Praha 1, Staré město. Perfektní adresa a dostupnost - jen 5 min chůze na metro A Staroměstská-

Byt je po úplné rekonstrukci, skládá se z prostorné ložnice, obývacího pokoje, plně vybaveného kuchyňského koutu (lednice, trouba, sporák. V koupelně je sprcha, WC. Podlahy jsou lité, osvětlení automatické pomocí sensorů pohybu, stereo ve všech místnostech bytu, dále nástěnný trezor, designové koupelnové doplňky, TV se satelitním příjmem, bezpečnostní dveře. Byt je vybaven jídelním stolem a židlemi, gaučem, postelí. Dále: sestava 2 skříní v prostorách ložnic, knihovna, TV a pračka. Výborná adresa - 5 minut chůze na metro Staroměstská. Byt je pro Vás ihned k dispozici k nastěhování, prohlídky jsou možné denně. Pro více informací nás kontaktujte emailem.

A luxury hi-tech apartment 2 + kk, 62 m2, Prague 1, Old Town

Luxury apartment in the style of hi-tech, half furnished, 2 + kk, 62 m2, Prague 1, Old Town. The apartment is after complete reconstruction, it consists of a spacious bedroom, living room, fully equipped kitchen (fridge, oven, stove). In the bathroom there is a shower, toilet. Floating floors, automatic lighting with motion sensors, stereo in every room apartment, further safe inside the wall, designed bathroom accessories, TV sattelite, TV, security door. Apartment is equipped with a dining table and chairs, couch, bed, 2 wardrobes in bedrooms and washing machine. Excellent access to the centre - 5 minute walk to the subway Staromestska. Immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235881
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.