Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyMaltézské náměstí, Praha - Malá Strana

Maltézské náměstí, Praha - Malá StranaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem příjemného bytu 2+kk, 50m2, v naprostém centru Prahy, Maltézské nám.

Chcete-li patřit k těm, kteří se mohou pyšnit pronájmem historického kousku hlavního města Prahy, romantického staropražského bytu na Maltézském náměstí s výhledem na Nosticův palác, máte příležitost.

Nabízím pronájem bytu ve 2. patře pětipatrového, typicky staropražského domu, ve kterých bydli opravdu většinou prominenti. Dispozici bytu 2+kk tvoří dva prostorné, částečně zařízené pokoje (můžeme pronajmout i vyklizené bez vybavení, vše je na domluvě), a kuchyňský kout s vybavenou kuchyňskou linkou se spotřebiči a jídelním koutem. V bytě dále naleznete prostornou, komoru , pěkně řešenou koupelnu s vanou a toaletou a příjemným doplňkem je také veranda před bytem s klidným výhledem. K dispozici je také sklep. Byt je ve velmi dobrém stavu se zachováním původních prvků, což jen potvrzuje jeho kouzlo. Výhled z oken je jak do dvora, tak z jedné strany přímo na Nosticův palác. Díky poloze v centru Prahy je vše potřebné i chtěné absolutně na dosah, včetně vynikající dostupnosti MHD v rámci denních i nočních linek. Není mnoho možností, jak bydlet v takto prestižní lokalitě. V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mne neprodleně kontaktujte.

If You are interested in the rent of very pleasant and cosy appartment in historical part of the Prague, here is the occasion. The appartment is situated on the 2nd floor in the charming Old Prague house, which stands on the Maltézské square with nice view on Nostic"s palace and on the other side to the silent yard (there is the terrace too). Its 2+kk/T, 50m2(plus terrace). The rent is 16.000 Kč + 1.500 Kc (services). If You want to see the appartment or if You have some other questions, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235952
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.