Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyVysočanská, Praha - Prosek

Vysočanská, Praha - ProsekMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím slunný 2kk s jižní orientací o 49 m2 v přízemí rodinného domu s vlastním vstupem na předzahrádku/terasu ve starší vilové zástavbě na Vysočanské ul., což je lokalita s výbornou dostupností do centra a zároveň stranou velkých sídlišť - 1 autobusová zastávka z metra B Vysočanská i C Prosek, z metra Prosek se dá dojít za cca 7 minut pěšky. Občanská vybavenost je na obou stanicích metra - Billa, lékárna, DM drogerie, restaurace atp. Park Přátelství a venkovní fitness park Srdce taktéž v docházkové vzdálenosti. Byt je vhodný pro mladší pár, do domu i do bytu se vstupuje přes schodiště.

Byt je dobře udržovaný, venkovní žaluzie v ložnici i v obývacím pokoji s kk, kuchyň s vestavnými spotřebiči vč. myčky, rohová pohovka, malá obýváková stěna, prostorná ložnice se skříní (druhá skříň bude po pár týdnech přidána do výklenku v ložnici), možnost přidání dvoupostele s rošty a matracemi, malá komora s pračkou, menší botník s věšáky na chodbě, v koupelně vana, vstup na WC přes koupelnu.

V ceně bytu s poplatky jsou služby spojené s užíváním bytu a společných prostor včetně vodného a stočného, elektrické energie, plynu, svozu odpadu a úklidu společné chodby domu. Neplatí se provize RK, jen vratná jistota (kauce) ve výši 25.000. Vratná jistota a první nájem včetně poplatků jsou splatné při podpisu nájemní smlouvy. Preferuji nekuřáky. K nastěhování ihned.

Parkování není součástí najmu, v případe vážného zájmu je možné se domluvit na užívání garáže před domem za poplatek.

RK prosím nereagujte na tento inzerát.

Sunny one bedroom flat in family house, 49 m2, own entrance to terrace, Vysocanska street. Very good access to the city centre yet aside from huge blocks of flats - 1 bus stop to metro line B Vysocanska or line C Prosek, metro line C Prosek in walking distance (cca 7 min.), smaller shopping centres on both the metro line stops, parks nearby. Flat is kept in good conditions, kitchen with dishwasher, small cleaning room with washing machine, it is possible to add double bed to the bedroom, another wardrobe will be added in few weeks, small living room cabinet in the living room. Available immediately. Acess through staircase - suitable for a young couple. Non-smokers prefered.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236284
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 1. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 30 m²
Terasa
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Jetelkou
🚶 69 m (1 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 279 m (2 min)
ObchodMinimarket
🚶 348 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 558 m (7 min)
RestauraceZlaté sele
🚶 341 m (4 min)
LékárnaLékarna Prosek Point
🚶 635 m (8 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚶 399 m (5 min)
Mateřská školaŠkolička Na Vyhlídce
🚶 465 m (6 min)
SportovištěBobová dráha Prosek
🚶 721 m (9 min)
Hřiště
🚶 362 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.