Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitky28. Pluku, Praha - Vršovice

28. Pluku, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena3 180 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 486 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji krásný vybavený byt po kompletní nadstandardní rekonstrukci v osobním vlastnictví 2+kk, 61m2 v druhém patře bez výtahu v cihlovém domě ve velmi žádané lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Byt má 53m2 (kuchyň s obývákem 20m2, ložnice 21 m2, šatna 3m2, koupelna s toaletou 5m2 a chodba 3m2), balkon 5,5m2 a vyzděný sklep s bezpečnostními dveřmi 2,5m2. Byt nabízí velké množství úložných prostor, např. stropní úložné prostory v předsíni, samostatná šatna atd. V kuchyni je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, myčka a digestoř, lednice s mrazničkou (No Frost systém) a mikrovlná trouba s parním vařením. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou dohromady, jádro zděné. Orientace bytu jedna místnost JV (do ulice Kodaňská), druhá místnost SZ (do ulice 28. Pluku). Po rekonstrukci jsou nová dřevěná špaletová eurookna s dvojitými izolačními skly a žaluziemi, nové podlahy (kvalitní dřevěné parkety a dlažba), podhledové stropy s bodovým osvětlením, nové rozvody (vlastní plynoměr, vodoměr i elektroměr), datové rozvody k připojení k TV a kabelovému internetu, vlastní plynový kotel na vytápění a ohřev vody. Dům má vlastní dvorek s parkovacím stáním (lze si pronajmout za poplatek), parkování v okolí bezproblémové. Dům prošel kompletní rekonstrukcí rozvodů a oken, plánují se nové vchodové dveře s videozvonky, nová střecha, rekonstrukce společných prostor a výtahu. Klidný dům, bezproblémoví sousedé. Výborná dopravní dostupnost, (80m autobusová zastávka č. 101,124,135,139, 10 minut do centra, tram 4,10,16,22 jsou 5 min chůze, metro Flora 780m) a občanská vybavenost, v místě mnoho obchodů, sportovní centra, spousta zeleně (Heroldovy sady, Grébovka) školy, školky, jesle, cca 5 minut pěšky nákupní a sportovní centrum Eden. Volný od října/listopadu 2013. Lze financovat hypotékou. V ceně je zahrnuto vybavení bytu včetně všech spotřebičů a veškerý právní servis. V případě Vašeho zájmu Vás rádi uvítáme na osobní prohlídce. RK NEVOLAT!

Exclusive owners are pleased to offer a beautiful completely renovated and fully ecquipped apartment 2+kk, 61m2, personal ownership (you can finance the purchase through a loan/mortgage). The apartment is located on the second floor of a historical brick building (1931) in an excellent and lucrative area between Vinohrady and Vršovice. The appartment has 53m2 – kitchen with a living room 20m2, a bedroom 21m2, a closet 3m2, a bathroom with toilet 5m2 and a hall 3m2 with a built-in storrage in the ceiling + balcony 5,5m2 and a brick-walled cellar with security doors 2,5m2. The apartment has undergone a complete and very well executed renovation – a new kitchen with built-in appliances, solid wooden floors, new wooden windows with a tripple thermo&sound isolation and sunblinds, soffit ceilings with spotlights; new gas, watter & electricity distribution, high-speed cable internet & TV connection. A free parking is availalbe nearby the building or you can rent a parking space in in a private courtyard (for an additional fee). The building has undergone a partial renovation – new wooden windows with a thermo&sound isolation, new distribution etc. + it is planned to renovate the main doors, roof, lift and interier of the building in a near future. The location is supberb just 10 minutes from the centre - a bus stop 80 meters (bus 101 124 135, 139), a tram stop 5 minutes (4,10,16,22), a metro station Flora 780m. There are plenty of shops, restaurants, sport centres, schools and parks nearby the apartment (Heroldovy sady or Grebovka). Available from October/November 2013. All furniture and equipment is included in the apartment. All legal fees are already included in the price. If you are interested in a tour, do not hesitate to contact us at 724 116 755 or irena.galova@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236369
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.