Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím pronájem bytu 2+kk (63 m2) v klidné části Letné (500 m, 4 min od Letenského náměstí). Byt se nachází v udržovaném cihlovém domě (5. podlaží, výtah) v klidné ulici s veškerou občanskou vybaveností a dopravou v dosahu 1-5 min pěšky. Byt je v dobrém stavu, po renovaci. Je částečně zařízen nábytkem (skříně, sedačka, pracovní stůl) a spotřebiči (lednice, pračka). V samostatné předsíni (8 m2) se nachází vestavěné skříně. Obývací pokoj (23 m2) je spojen barovým pultem s oddělenou kuchyní (5 m2). V kuchyni je nová kuchyňská linka, elektrický sporák se 4-mi plotýnkami, odsavač par, dřez a lednice. V ložnici (25 m2) je velká úložná skříň. V bytě je rozvod STA se základní TV nabídkou a rozvod internetu UPC. V domě je možné využít sklep a uzamykatelnou místnost na sportovní náčiní (kolo), dále uzamykatelnou terasu společnou pro 3 byty využívanou na sušení prádla. Předpokládá se nájemník, který je nekuřák, bez větších domácích zvířat. Preferuji dlouhodobý pronájem. Volný ihned.

Lease of a nice flat (2 separate rooms + kitchen +bathroom + hall; total 63 m2) in a quite part of Prague 7, Letná, (500 m, 4 mins walking distance from Letenské náměstí, 4 mins to Strossmayerovo namesti). The flat is located on the fifth floor (with elevator), to the side street. All public facilities and transportation is in 1 min walking distance. The flat is renovated, partially equipped (kitchen, bathroom, fridge, washing machine, sofa). The main living room (23 m2) is connected with a "bar" with separated kitchen (5 m2). The kitchen has a new unit with electric cooker, exhaust fan, fridge. A spacious bedroom (25 m2) has a large wardrobe. The flat has an internet connection (UPC) and TV connection. It is possible to use locked room for e.g. a bike in the basement, a terrace (common for 3 flats) and a cellar. The lesee should not smoke and be with no big pets. A long time lease is supposed. Free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236383
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.