Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 18 m² bez realitkyBayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Bayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč


Hledám za sebe nového nájemce do krásného samostatneho velkého (a překvapivě levného) pokoje. Pokoj je v nově zrekonstruovaném čtyřpokojovém bytě (i se mnou 4 spolubydlici, mladí a pracující). Byt má novou plně vybavenou kuchyň a dvě krásné koupelny! Můj pokoj je průchozí, nicméně je rozdělen závěsy a Vaše soukromí je tedy zachráněno. Pokoj je v podstatě nevybavený, ale můžeme se domluvit na přenechání části mého skrovného nábytku. Dům stojí na ulici Bayerova, v těsném sousedství Flédy, Lužánek, PF MU a MZK a dvou supermarketů. 50m od domu je zastávka MHD Hrnčířská (linky 1 a 6).

Nástup je možný prakticky ihned a budu rád, když se najde někdo co nejdříve. Měsíční nájem (včetně energií a internetu) je 3. 500 Kč.

We are looking for a new flat mate for our newly reconstructed flat at Bayerova street. The room is huge and for amazing price. It is a walk(-)through room (access to one person's room is through this room). Curtains are instaled to ensure your privacy. The house is very near to Luzanky, Faculty of Law, Fleda and two super markets. Public transport stop Hrncirska (trams 1 and 6) is located approximately 50m from the house.

We are looking to welcome a new flatmate as soon as possible. The monthly rent (including bills and internet) is 3 500 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236422
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha18
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.