Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyŘipská, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský kraj

Řipská, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 949 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 722 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji moderní mezonetový byt 3+kk v obci Hovorčovice P-V. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1. a 2. NP v bytovém domě. Byt má podlahovou plochu 74,7 m2 a balkon o velikosti 4,5 m2. V dolním patře se nachází vstupní chodba, koupelna, komora, obytná místnost s kuchyní, na kterou navazuje balkon. V horním patře je umístěna ložnice, dětský pokoj a koupelna, ve štítu je k dispozici půda. Byt je velmi slunný s orientací na JZ, vytápění je zajištěno pomocí plynového kotle. Byt je vybaven kuchyní se spotřebiči Siemens, vestavnými skříněmi a koupelnovým nábytkem. K bytu náleží zahrada, která je ve společném vlastnictví. Obec se nachází na hranici města Prahy se vzdáleností 3 km k OC Letňany. V obci je mateřská školka. Dostupnost veřejnou dopravou je možná PID ze stanice metra Letňany nebo vlakem přímo do obce. Byt prodáváme bez realitní kanceláře, prosím volejte 773 744 920.

Nice modern flat including 3 rooms and kitchen corner, total area 74,7 sqm and the balcony 4,5 sqm. The flat is furnished with customized wardrobes, beds and bathroom cabinets. In the price is also included a common garden with small playground and garden house. The flat is located just on the Prague's borders, close to Prague 9 Letňany. Public transport, railway station as well as kindergraden are available in the village.For more info please call +420 773 744 920.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236458
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.