Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 90 m² bez realitkySemilská, Praha - Kbely

Semilská, Praha - KbelyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk, 90m2, v Praze 9, Kbelích, Semilská 927 s balkónem, sklepem a společnou kočárkárnou. Nájem činí 9.000,-Kč měsíčně + poplatky 3500,-Kč měsíčně plus elektřina. Garážové stání v domě je možno pronajmout za 1200,-Kč měsíčně.V bytě jsou vestavěné skříně, kuchyňská linka s el. sporákem, ledničkou a myčkou.Z balkónu je pěkný výhled. U domu je zastávka autobusu. V blízkosti je zastávka metra Letňany.

Flat for rent - two rooms + kitchen and bathroom, 90m2, in Prague 9- Kbely, Semilská 927 street, with balcony, cellar, room for prams. Rent is CZK 9,000/month + associated fee in the amount of CZK 3,500/month + fees for electricity. Parking place in the house can be rented for CZK 1200. There are warderobes, kitchen with electric cooker, refrigirator and dishwasher in the flat. There is beutiful view from the balcony. Bus stop is in front of the house. Underground station Letňany is near the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236466
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.